Minust

Tere tulemast kõigile minu blogisse raamatute ja lugemise maailma. Olen püsivalt suutnud lugeda nüüdseks juba umbes üle 1000 raamatu ja olnud vahva teekond. Kindlasti on paljud teist juba märganud, et olen kolinud ka instagrami, kus on samuti minu blogi leht. Eks sealt leiate ka inspiratsiooni järgmiste lugemiste tarbeks. Edukat lugemist kõigile!

Olen Reelika ja mulle meeldib lugeda. Hiljuti avasin alles selle blogi, kus on väljatoodud kõik lugemised, mida olen aastate jooksul lugenud. Peamiselt ikka selleks, et enda lugemisi teistega jagada. Loodan, et Teile meeldib, mida kirjutan ja ikka külastate seda lehte, vähemalt korra päevas ikka. Loodan, et leiate mõne huvitava raamatu, mida ise ka lugeda sooviksite! Edu ja päikest südamesse!

Igatahes meeldib mulle lugeda nii eesti- kui ka inglise keeles.  Lugemisega alustasin kui olin alles väike no nii umbes 7-8 aastane juba siis meeldis mulle lugeda erinevaid raamatuid ja alati sai raamatukogust koju toodud rohkem kui ma kanda jaksasin. Siis juba lugesin raamatuid, mis olid 200-300 lehe kanti ja mulle meeldib lugeda siiani, tean et seda on raske uskuda aga lihtsalt see oli nii. Eks ma sain vist lugemispisiku, siis kui esimest korda enda kodulinna raamatukogu külastasin. See oli minu jaoks vist kõige põnevam ekskursioon, mis algklassides ette sai võetud.  Tahan öelda, et kellele meeldivad mu postitused, siis võiksite vabalt kommenteerida ja ise mõnda head raamatut soovitada. Ma kindlasti loen neid ja kui raamat huvi pakub võtan lugemisnimekirja, mis iga päevaga aina pikeneb. Igatahes, mis siin ikka lobiseda selline ma olen ja ma ei usu, et nii pea lugemise lõpetan.

3 kommentaari “Minust

  1. Tere, Reelika!
    Lugesin Sinu raamatuarvustusi, väga toredad! Soovisin uurida, et kas Sa loeb ka e-raamatuid või võiksid kaaluda raamatute lugemist ka mobiilist või tahvelarvutist? Fabula on nimelt uus äpp ja otsime raamatusõpru, kes Fabulaga liitunud Eesti kirjastuste raamatuid sooviks arvustada. Kui see idee võiks Sulle meeldida, siis palun kirjuta jaana@fabula.im ning meeleldi suhtleks edasi.

    Suur tänu ja kena õhtut! 🙂

    Meeldib

  2. Kui Sulle tõsielulised raamatud ka huvi pakuvad, siis soovitan “Sinisukk” valget sarja. Olen neist enamuse läbi lugenud. Mu arust väga põnevad ja ka õpetlikud raamatud. Kõige rohkem meeldis mulle “Mina, Phoolan Devi”, mis räägib 7-8 aastasest india tüdrukust, kes noorelt mehele pandi endast mitu korda vanemale “härrale”. Ka teised selle sarja raamatud räägivad sarnastest lugudest. Soovitan!

    Meeldib

  3. Hi!
    Hea on lugeda asjalikke kommentaare loetu kohta mitte aga vingumisi mida mõned “arvustajad” uhkelt kirja panevad pidades endi arusaamu ainutõdedeks. Olen minagi lugenud Monka Rahuoja-Vidmani romaane. Mõned on mul isegi kodus riiulil, teiste raamatute kõrval. Näiteks “Kuldse draakoni saldus”, “Kreeklase armuke” ja “Korter” muidugi ka. Kuna ka ise üht-teist kirjutanud, septembris ilmus “On vaja rääkida” näiteks, siis soovitaksin Jüri v.Grauberg & Viivika Vester satiirlilist kollaazromaani “Mate Hari” mis maksis mõlemale töökoha. “Mate Harile” on ka järg “Olle” aga selle kirjutas Jüri v.Grauberg üksi sest Viivika oli sel ajal õpingutega hõivatud…
    Mõnusaid lugemiselamusi ning oodatud on ka arvustused.

    Parimat!
    J. v.G.

    Meeldib

Lisa kommentaar