Kolm väikest põrsast(Peainspektor Ketti sarja 3.raamat)(2023)

Kolm väikest põrsast(Peainspektor Ketti sarja 3.raamat)(2023)(270lk)

Autor: Alex Smith

Kirjastus: Eesti Raamat

Tutvustus

Viis kuud tagasi rööviti Londoni tänavalt peainspektor Robert Ketti naine Billie. Viis kuud ilma vihjete, tõendite ja kahtlustatavateta. Kuni praeguseni. Kui läbiotsimise käigus avastab politsei ühe Londoni uhke maja alt õuduste kongi, leiavad uurijad vihje, mis osutab Billie saatusele ja tema röövija isikule – mõistatuslikule tapjale, keda tuntakse Sealõustana.
Meeleheitel Kett naaseb Londonisse oma seni kõige isiklikuma ja ohtlikuma juhtumi pärast, mis seab ta silmitsi hirmuäratava kurjusega. Ta ei tea, kas Billie on elus või surnud. Ta ei tea, kas naise päästmiseks on juba liiga hilja. Ta teab ainult oma vannet minna põrgusse ja tagasi, et teada saada, mis juhtus. Ja nüüd ta teebki seda.
Peainspektor Ketti krimipõnevike menusarja kolmas raamat. Esimene – „Ajalehetüdrukud“ – ilmus eesti keeles 2022 ja „Paha koer“ 2023.

Sel korral peab politseiinspektor Robert Kett leidma oma naise Billie, kes on nüüdseks juba viis kuud kadunud olnud. Ta on nõutult püüdnud teda juba viis kuud leida, ilma vihjete, tõendite ja kahtlusalusteta. Kuni praeguseni… Kui politsei avastab läbiotsimise käigus uhke maja alt õuduste kambri, leiavad uurijad vihje, mis osutab Billie saatusele ja tema röövija isikule, keda tuntakse kui Sealõustana. Kas peategelane Robert leiab oma naise ja mis on selle otsimise tagajärjed? Kes on süüdlane? Miks kõik see üldse juhtus?

Mulle meeldib, et peategelaseks on Robert Kett, kes on ühelt poolt politseinik, kuid teisalt ka armastav pereisa ja tema lastega koos juba igav ei hakka ja nendega on ka üksjagu tegemist. Kuid lubadused on täitmiseks ja kas ta suudab seda, uurige ise.

Kõik kolm seni loetud osa on olnud nii põnevad ja kaasahaaravad, et ma olen nad lugenud ühe jutiga läbi ja nii tahaksin juba järgmist osa lugeda. Oh seda põnevust ja pinget on siia lugudesse antud ja kordagi ei hakka igav. Oh ei alati on midagi sellist, mis mind kui lugejat nende lugude puhul võlub ja ma lihtsalt armastan seda sarja ja üldse krimkasid. Ma ei häbene seda ja usun, et on ka teisi lugejaid, kes samuti on minuga nõus. Ma julgen küll teistele soovitada, sest mis saaks parem olla, kui mõnus krimilugu siia märtsikuusse. Soovitan küll!

Lisa kommentaar