Suverüütel(Dresdeni sarja 4.raamat)(2019)

Suverüütel(Dresdeni sarja 4.raamat)(2019)(302lk)

Autor: Jim Butcher

45302032._SX318_

Tutvustus

Harry Dresdeni sarja neljandas romaanis tunneb Harry end süüdi Susaniga juhtunu pärast ja otsib sellele lahendust, ta ei maga ega söö ja teda ähvardab korterist väljatõstmine. Kuid ta vaenlased ei lase tal masenduses endasse tõmbuda – Punased Vampiirid on alustanud sõda ja esitanud Võlurite Nõukogule ultimaatumi: Harry Dresden neile välja anda. Paljudele see meeldiks… Lisaks ilmub klient, kes teeb pakkumise, millest ei saa keelduda – välja uurida, kes mõrvas kohaliku kunstniku Ronald Reueli. Ja muidugi on see vaid suuremate sekelduste algus…

Mulle meeldis see osa nii väga, et unustasin kõik ja seiklesin koos võlur Harryga mööda varivalda.  Tema sõpradeks olid seekord libahundid, kes aitasid tal saavutada seda, mis pidi tehtud saama. Mulle on alati meeldinud libahundid ja nendest ka lugenud.

Seekordses osas peab Harry andma endast kõik, et leida üles see kes tappis suverüütli ja ta kinni nabima. Ta peab kiirustama, muidu puhkeb haldjate vahel sõda ja habras tasakaal puruneb. Kas ta ka seda suudab ja millised on tagajärjed, peate ise lugema.

Mulle väga meeldis ja ma usun, et neid osi võiks veel eesti keeles ilmuda. Kahju oleks kui pooleli jääks. Sellist lugemiselamust kui selle sarjaga pole ma ammu saanud. Kahju on ainult sellest, et pean nüüd põnevusega ootama, kas ilmub uus osa või pean jätkama inglise keeles.

Soovitan teistelegi lugemiseks. Mulle meeldis ja ma ei kahetse, et seda sarja lugesin. Super hea!

Üks kommentaar “Suverüütel(Dresdeni sarja 4.raamat)(2019)

Lisa kommentaar