Viikingikuningas Olav(2021)

Viikingikuningas Olav(2021)(64lk)

Autor: Kaisi Pillart

Kirjastus: Argo

Tutvustus

– Ostke orje majapidamistöödeks! Head hinnad ning rahulolu garanteeritud!
– Klerkon, palju põnnide eest küsid?

Kunstnik Kaisi Pillart jutustab loo kuulsast Norra viikingikuningast Olav Tryggvasonist ja tema kuue aasta pikkusest vangipõlvest eestlaste seas. 991. aasta Maldoni lahinguga algav raamat on täis madinaid ja taplusi, sõprust ja nalja, aga ka teadmisi viikingite ja vanade eestlaste eluolust, sõjapidamisest ja suhetest.

„Viikingikuningas Olav“ on ajaloolistest isikutest ja sündmustest kõneleva faktipõhise koomiksisarja avaraamat.

Kaisi Pillart on 18-aastane ja õpib praegu Tallinna 32. keskkoolis. Joonistanud on Kaisi juba päris pisikesest saati ning tulevikus soovib ta kunsti ja loometööga jätkata.

See raamat jõudis minuni täiesti juhuslikult, lihtsalt võtsin endale raamatukogust kaasa ja ei pidanud pettuma. See on lugu viikingkuningast Olavist, kellele saatus viib teda kuueks aastaks vangi ning seda Eestimaal. Mulle väga meeldis see raamat, väga hästi on lugu edasi antud ja see on ladus ning kerge jälgida. Mulle viikingilood meeldivad ja ka see pole mingi erand. See on ajaloolistest isikutest kõneleva koomiksisarja esimene avaraamat ja ma loodan, et see sari ka jätkub. Ajaviiteks täitsa asjalik lugemine ja põnevust jätkus kuni lõpuni välja.

Kes tahab ka avastada viikingikuningas Olavi maailmat, siis lugege kindlasti. Ma ei kahetse igatahes üldse, et seda lugesin. Suunatud on küll lastele kuid sobib ka igas eas lugejale.

Lisa kommentaar