Mina, supernaine, jään ellu!(Mõni õhtu romantikat 5.raamat)(2017)

Mina, supernaine, jään ellu!(Mõni õhtu romantikat 5.raamat)(2017)(120lk)

Autor: Heli Künnapas

36545883

Tutvustus

Ragne on Pärnu-Jaagupis elav 6 lapse ema, kes töötab Pärnus kvaliteedijuhina. Abielu rekkajuhist abikaasaga ei ole kõige õnnelikum, sest mees ei osale kuidagi pere tegemistes. Perekondlikule õhtusöögile eelistab mees pigem koos sõpradega olemist. Kõik laste ning majapidamisega seonduv on samuti Ragne õlul. Täielik supernaine, nagu kõrvaltvaatajatele tundub.
Ühel päeval saab aga Ragne günekoloogilt ootamatu diagnoosi. Ellujäämise nimel peab naine oma elu ja suhteid korrastama hakkama. Kuidas ta seda teeb, saad lugeda raamatust.

Eluline ja reaalne lugemine, selline raamat, mis sobib väga hästi ajaviitmiseks, aga samas on selles raamatus kuhjaga põhjusi, miks sellele loole kaasa elada. Mina igatahes tegin seda ja ei märganud, et lugu on juba läbi ja kõik mis seda peret raputas on möödas. Mulle meeldib see sari jätkuvalt ja ootan huviga, millega veel suudab autor mind üllatada. Esimest osa alustades arvasin, et oh see on selline nagu need välismaised romantikalood. Aga lugema asudes hakkasin ennast süüdistama, et vaata kuidas sa mõtled ja täitsa hea lugu oli ju. Sellepärast ma selle sarja lugemist jätkasingi, et saada üle mõttemallist, et kõik romantikaraamatud on ühesugused. Võta näpust ei olegi, kui siis selle autori omad on erandiks. Igatahes soovitan julgelt teil kõigil seda sarja lugeda ja mis oleks veel parem kui seda enne jõule teha. Usun, et paljudel meist pole siis aega raamatut kättegi võtta. Soovin kõigile päikest ja põnevaid tunde lugemiste seltsis!

Lisa kommentaar