Kohvikumõisatus(LasseMaia detektiivibüroo)(2018)

Lugemiseväljakutse 2021

6. Raamat, mille autorilt oled eelnevalt lugenud enam kui 5 teost

Kohvikumõisatus(LasseMaia detektiivibüroo)(2018)(74lk)

Autor: Martin Widmark

Kirjastus: Egmont Estonia

Tutvustus

Valleby kohvikus on midagi hämarat teoksil. Vitriinid on küll hõrkudest kookidest lookas, aga juba mitu korda on kohvikusse tunginud röövel, kes on ära viinud kogu kassaraha. Huvitaval kombel on ta alati just õigel ajal platsis … Lasse ja Maia ja politseiülem punuvad aga kurikaelale kavala võrgu…Kas õiglus võidab ka seekord?

Taaskord üks vahva lugu Lasse ja Maia detektiivibüroo poolt. Nende laste eest ei jää juba midagi varjatuks ja kõik pahalased saavad kindlasti oma karistuse.

Ma usun, et paljud teist on seda sarja lugenud ja nõustuvad sellega, et iga kord kui mõni uus osa tõlgitakse, soovid isegi neid lugeda. Vähemalt minuga on küll nii. Tänu Elisa Raamatule ma neid lugemata osi leiangi.

Seekord toimub Valleby kohvikus midagi kummalist. Seal tegutseb röövel ja lapsed otsustavad seda juhtumit uurima hakata. Nende nutikus ja vaprus on omadusi, mis aitab neid erinevate uurimiste juures. Ma naudin alati nende raamatute lugemist ja eks vist on ka tekkinud nõrkus nende vastu. Ajaviitena täitsa mõnusad lugemised ja eriti siis kui mõni mahukam teos ei taha kuidagi edeneda.

Soovitan teistelegi seda sarja, kes pole veel alustanud aga tunneb et võiks ju naljaviluks proovida.

Lisa kommentaar